Hei kaikille. Näin aluksi vain sanon, että kuvanlaatu on p*skaa, mutta yritän aina parhaani mukaan parantaa sitä. Lukemisen iloa :):

 

2028503.jpg

Tässä on Melody Lennord, kantaäitimme. Äitinsä kuoleman jälkeen Melody joutui kadulle, koska hänen isänsä pahoinpiteli häntä, eikä Melody halunut lastenkotiin. Hän kerjäili pari vuotta kadulla, ja sai siitä ruuat itselleen, ja tällä hetkellä Melodyllä on 4 800§. Hän löysi myös suuren tontin, johon hän päätti perustaa ison sukunsa. Melody on horoskoopiltaan leijona.

2028554.jpg

Tälläistä Melody sai aikaan. Tosin, sänkykin on, mutta se ei mahtunut tähän kuvaan. Melody joutui ostamaan ns. "yleisvessan", nimittäin hän ei halunnut, että naapurit näkisivät tämän vessatouhut. Melodyllä oli aina nimittäin tapana, silloin kun hän viellä asui äitinsä luona, lukea lehteä potalla. Silloin koulubussi sai odotella monia minuutteja, kunnes Melody hoksasi lähteä pois vessasta.

2028555.jpg

Melodyllä oli kuitenkin peili, jolla hän tuunasi itseään. Hän oli myös ennen suuren tontin löytämistä käynyt kampaajalla. Melody nimittäin tienasi silloin aikoinaan kerran parisataa per. päivä, mutta nyt hänellä alkaisi uusi elämä.

2028557.jpg

Melodyllä oli myös valitettavasti tapana pureskella kynsiään, tai oikeastaan sormea. Jos hän pureskeli kynttään tai sormeaan, hän mietti samalla jotakin tosi tärkeätä. "Niin tietenkin!", Melody kiljaisi. "Minun pitää etsiä työpaikka, lehdessä olisi varmasti jotakin vapaita paikkoja jonnekkin.", Melody innostui, ja hyppi riemuissaan lehden luo.

2028589.jpg

Melody katseli lehteä, jossa hän näki vain 3 työpaikka hakemusta! Melodyä ei kiinnostanut kuitenkaan "likaiset bisnekset", tai armeija, tai mikään muu, paitsi of course lainvalvonta. Melody oli viisi vuotiaasta asti haaveillut olevansa poliisi, tai viellä enemmän terästitaaninainen. Melody kiljaisi kuitenkin, nimittäin..

2028591.jpg

.. nimittäin.. Tiedättehän sanonnan "Soita ja voita?" -No vaikkette tietäisikään, Melody voitti tietokone -paketin omakseen. Kuljetus tuli salamannopeasti, ja Melody kiirehtikin kuin kiirehtikin nopeasti tietokoneen äärelle. "Miten tää käynnistetään?". SimCityn ruskeahiuksisin blondi!

2028593.jpg

Kun Melody aavisti, miten tietokone käynnistetään, hän päätti heti guuglettaa työpaikka -hakemuksia. Melodyn onnekseen hän sai vartian paikan, joka oli toiseksiviimeinen. Melody riemuitsi tästä todella paljon.

2028632.jpg

Hän tosin sai insipraatiota vapaapäivään, kun huomasi tämän ruman miehen. "Nyt minä keksin!", Melody sanoi, ja hihkui innoissaan puhelimen luo.

2028635.jpg

Melody nimittäin soitti ennustajaeukolle, joka huhujen mukaan omisti treffipalvelun. Melodyhän innostui tästä, koska halusi itselleen miehen. "Haluan laihan, hyvän näköisen miehen. Palkaksi saat kokonaiset 69§!", Melody sanoi päästäen ennustajaeukon kädestä irti tyrkyttäen rahojaan. "Hmph.. Siinäkö kaikki? Höh! No, saat sen sitten mistä maksoitkin. Muista, että varoitin sinua.", ennustajaeukko mutisi pettyneenä, ja ykskaks maahan lensi loukkaantuneena..

2028636.jpg

.. luultavasti kaikille tuttu herra, Gullik Kinnunen? Melody hääsi Gullikin heti tiehensä, koska ei pitänyt tämän kasvonpiirteistään, ja viellä enemmän tämä inhosi Gullikin nokkaa.

 

2028676.jpg

"No, onko sitten satanen parempi?", Melody kysyi antaessaan ennustajaeukolle rahat.

"NNooo eiii, mutta eiköhän tälläkin jonkunlaisen saa, mutta muista, että varoitin sinua!", ennustajaeukko saneli.

2028678.jpg

Tämmöinen hirvitys sieltä tuli. Ehdottomasti ei kuulu perijälistoihin!

2028722.jpg

Heiheiheiheiheihei?! Mitäs tämä on? (Minulta katosi viisi kuvaa, huoh. Mutta kuiteskin, Melody kutsuttiin Stadin puotiparatiisiin, ja tietenkin Melody päätti mennä. Saisi samalla tulevalle puolisolleen ym, vaatetta :D)

Joudun puolittamaan osat, koska en saa idiootti veljeni takia kauan olla koneella. Seuraava osa tulee vissiin huomenna, tai ensi viikolla.