Eli tässä nyt tämä B-osa :D Yritin tehdä niin pitkän, kuin jaksoin. Huomioitkaa, että pienensin jotkut kuvat, koska niitten laatu oli VARSINAISTA mössöä. Lukemisen iloa ;):

2030979.jpg

Aloitetaanpa vaikka tällä omaperäisellä kuvalla, jossa Rambo kaivaa kuoppaa :)

2030981.jpg

(Tästä varsinaisesti tämä lähtee) Melody oli tullut kaupungista kotiin, ja ei nähnyt siellä tippaakaan hyvän näköisiä miehiä! Hänellä tosin oli kaksi miestä takaraivossa, ja hän oli päättänyt toiselle soittaa heistä. Mutta kuka tämä kyseinen herra onkaan?

2030984.jpg

Sen tulette kyllä näkemään myöhemmin. Melody näpytteli miehen numeron, ja laittoi sitten puhelimen korvansa viereen.

2030987.jpg

"Otso puhelimessa.", kuului hienostunut ääni. "Moii, täällä Melody. Tota.. Muistätsä mut?", Melody kysyi hieman epäröiden, olisiko Otso viellä kiinnostunut hänestä. "Hmm.. Taidan minä muistaa sinut.", Otso naurahti omaperäisesti hohottaen. "Juu, tuota.. Mitäs sulle kuuluu?", Melody kysyi innoissaan. "Ei kummempaa. Söin juuri tuossa valmisateriaa..", Otso sanoi korottaen ääntään eri tasoilla. "Oi kun kiva! Mäkin tykkään ihan sairaasti valmisaterioista! Ne on aina ollut mun lemppariruokaa!", Melody innostui.

"Siitä puheenollen, pääsetkös meille?", Melody kysyi yllättäen. "Teikäläistä on todellakin aina ilo nähdä! Tulen paikalle hetimmiten!", Otso pihkui intoa, ja sulki puhelimen. Melody hyppi riemuissaan, kunnes rupesi satamaan kaatamalla.

2031042.jpg

Ylämäeltä tasaiselle maalle Otso päätti tulla parin minuutin kuluttua Melodylle käymään. Otso katsoi hieman oudosti Melodyn "taloa". "Ai sä tulit jo!", Melody huusi, ja käski Otson tulla peremmälle.

2031043.jpg

(Anteeksi kuvan pieneys) // "Moi, beibeee!", Melody sanoi, ja osoitteli Otsoa. "Hei.", Otso vastasi tyynesti.

2031045.jpg

"Kuules Melody.", Otso sanoi mietiskellen jotakin. "Niin?", Melody kysyi leveästi hymyillen. "Miten tämän nyt sanoisi, mutta.. Eikö sinulla ole kattoa pään päällä? Täällähän sataa!", Otso sanoi irvistäen omahyväisesti. "Saan palkkaa vasta huomenna.", Melody sanoi. Hän näytti väistelevän kovasti rahapulaansa. Pian Otso jo tottui sateeseen ja ukkosen jyrinään, ja jäi rupattelemaan pavuista Melodyn kanssa. "Oot säkin yks papupata!", Otso naurahti. Melody nyökkäili.

2031048.jpg

Jääkaappi + ukkonen = tulipalo + sade = tulipalon sammutus =) (KAI? :D)

2031148.jpg

"Tiesitsä, et sul on tosi hienot vaatteet?", Melody aloitti flirtin. Kieltämättä Melody oli alkanut kiinnostumaan Otsosta. "Oihh, kiitos..", Otso sanoi, ja meinasi kaatua Melodyä päin. Aivan, kuin Melody olisi vetänyt tätä itseään päin.

2031151.jpg

Anteeksi timantti. // Parin flirttailun jälkeen Melody oli jo päässyt ihastumispisteeseen. Melody aikoi saada Otson itselleen, ja tämän rahat. Hehee >:D

2031170.jpg

"Nyt rupee olee jo myöhä. Nähään huomen, okei beibi? Soita mulle aamulla, mä laitan herästyskellon soimaa. See ya.", Otso flirttaili osottaen Melodyä, ja lähti menemään alamäkeä kohti omaa kotiansa. Melody kiljaisi innosta.

2031171.jpg

Melody päätti mennä heti suihkuun, koska mikään ei voita lämmintä suihkua, paitsi no tietenkin Otso. Melodyä ei väsyttänyt tippaakaan.

2031172.jpg

(Ahh, timantti) // Melody katseli taivaasta tähtiä, jä päätti, että kun hän kuolisi, hänellä olisi monta onnellista lasta, jotka perustaisivat myös perheen. "Minä menen sitten kun kuolen tuonne Otson kanssa..", Melody mietiskeli katsoen tähtiä.

2031193.jpg

Ajan kulukseen Melody päätti mennä lukemaan kadulta löymäänsä kirjaa. "Mitä ihmettä?!", Melody kiljahti. "Tämä on lastenkirja!"

2031194.jpg

(Ohohohohohoho, yli pieni :D No mutta kuitenkin, jos et näe, niin Melody on hyppimässä narua ylennyksen toivossa.)

2031197.jpg

Ilmeellä.

2031198.jpg

Kun Melody lopetti narulla hyppimisen, hän ei pystynyt enään pidättelemään kiusaustaan, ja päätti soittaa Otsolle, vaikka kello oli vähä yli kuusi. "Otso.", Otso vastasi väsyneenä haukotellen, ja kiukkuisena. "Mooi, täällä Melody. Niin tota, kun meilhän oli viimeks nii hausk..", Melody aloitti. "Melody, en tarkoita pahalla, mutta on törkeätä soitella viellä aamuyöstä ihmisille, varsinkin, kun he ovat menneet myöhään nukkumaan. Minä menen kyllä viellä tunniksi nukkumaan takaisin, joten soita vasta tunnin päästä. Heihei!", Otso sanoi kiukkuisena, ja laittoi luurin korvaan. Melody irvisti surullisena, ja hieman loukkaantunena, ja pisti puhelimen takaisin paikalleen.

2031221.jpg

Kun Melody oli puhelimen kautta saanut hyviteltyä Otson käymään, hän rupesi taas kehumaan Otsoa. "Sulla on tosi hieno kravaatti, tai tuo huivi, tai mikä tuo onkaan.", Melody sanoi. Oikeasti hän inhosi sitä. Hän ei edes tiennyt, mikä se oli! "Ai onko?", Otso sanoi ylpeänä.

2031223.jpg

"On, todellakin. Sopii pukuusi *köhköh*, oikein hyvin.", Melody sanoi tekoyskien. "Ai kun kiva, niin minustakin.", Otso sanoi itsekkäänä. Taisi olla hieman itserakas. Muuten, tavallisestihan tuo (ainakin minulla) Otso tai tuo herra pynttäilee itseään, mutta nykyään hän kerskuilee koko ajan (?)

2031224.jpg

Tiedätte kyllä.

2031251.jpg

Outoa kyllä, mutta Otso ei ollut viellä edes halailemaan. "Mikäs sulle tuli?", Melody kysyi. "Tuota.. En ole viellä valmis.. Tuota..", Otso änkytti. Melody nyökkäili pettyneenä, mutta piilotti pettymyksensä.

2031256.jpg

"Mut miks et oo? Eihän me viel olla mitää serusutelemasd tai silleen?", Melody sanoi. "No.. Tuota.. Se on ihan eri asia, mutta tuota.. Minulla on yksi syy..", Otso änkytti kääntyen. "Ai oksul jo tyttöystävä?", Melody kysyi. "Eiiii mitään semmoista, unohda koko juttu.", Otso sanoi murahtaen.

2031294.jpg

RÖYHKEÄÄ!!!

2031296.jpg

"Muuten, haluisitsä, et mä hieroisin sun selkää?", Melody kysyi. "Oon käyny hieroojakurssin.", Melody valehteli. Joskus oli pakko valehdella rakkauden eteen. "Sopii, todellakin.", Otso sanoi hymyillen.

2031298.jpg

2min kuluttua Otso otti Melodystä kiinni, ja suuteli tätä. "Nyt mä tiiän, et sä tykkäät musta.", Otso sanoi. "Siitäkö se oli?", Melody kysyi ihmeissään. Otso nyökkäili nolona.

2031347.jpg

"Kulta.", Melody sanoi. "No mitä?", Otso kysyi ottaen Melodyn käsistä kiinni. "Mitä sä sanoisit, jos sä muuttaisit mun luo? Tehäis yhtenen tulevaisuus. Mä nimittäin rakastan sua ihan sairaasti.", Melody sanoi tunteellisesti, ja tällä kertaa hän ei valehdellut, paitsi no ehkä pikkaisen, koska tunteellinen ääni oli feikkiä. Otso katsoi Melodyn silmiin syvästi. "Tarkoittaako tuo ei -vastausta?", Melody huolestui. Otso ei vastannut, vaan heilutteli käsiään Melodyn käsien kanssa.

2031351.jpg

Sitten Otso otti Melodystä kiinni, ja halasi tätä hellästi. "Tietenkin suostun.", Otso sanoi halaten Melodyä. Melodylle tuli kyyneleet silmille. Otso toi mukanaan n. 70 000§, ja on ammattilainen juhlavieras. Horoskooppia en tosiaan muista. Tavoite oli kai romantiikka, en ole satavarma.

2031353.jpg

Heti viiden minuutin jälkeen, oli jo pimeätä. Melody päätti soittaa pomolleen, että on kipeänä. Hänen ja Otson nimittäin piti ostaa katto päänpäälle, ja muutenkin sisustaa uutta tulevaa taloa. Rakennusmiehet olivat nimittäin jo tulossa. "Kalle Vorstinen F.B.I:aista, hyvää iltaa.", kuului miehen ääni. "Moi pomo. Täällä Melody. Niin tota.. Mä oon kipeenä. *Köhköh* Hirvee flunssa, mä en nyt pääse töihin. Saanksmä tän päivän vapaaks?", Melody sanoi tekoyskien. "Kuullostat todellakin sairaalta. Koitahan parantua, mutta tule huomenna töihin, nimittäin muuten Kerttu vartioi yksin. Heihei.", Kalle sanoi, ja sulki puhelimen. Melody hihkui intoa.

2031464.jpg

Tässä on ylhäältä katsottuna Melodyn ja Otson talo. Tiedän, en ole mikään hyvä, mutta yritin nyt hutaista nopeasti jonkun. Ja kun nuo seinät välkkyvät, niin ei ole oikein intoa edes laittaa ikkunoita..

2031466.jpg

Joskus oli pakko tehdä sitä, mitä vähiten haluaisi. Melody inhosi kuntoilemista, koska hän oli saanut elinikäisiä traumoja hikoilusta, koska hänen isänsä oli pakottanut tämän vaikka mihin ennen. Melody kuitenkin halusi ylentyä rahan vuoksi, vaikka perheellä olikin n. 40 000§ jäljellä.

2031468.jpg

Tässä on (hirveänenä) otso. Tavallisesti vaihdoin tuon punaisen asun liilaan, mutta se tuossa ei nyt näy.

2031601.jpg

Kaksikko ei malttanut olla erossa toisistaan. He kuhertelivat useasti sohvalla.

2031603.jpg

(Argh, timantti!) .. kuten myös sängyllä. Molemmilla oli menoillaan vauvakuume.

*Tässä pitäisi olla kihlakuva, mutta kadotin sen jonnekkin? :D*

2031634.jpg

Hääkuv(i)a kuitenkin löytyi. "Kulta, oletko valmis menemään kanssani naimisiin?", Melody kysyi varovaisesti. "Miksi minä muuten sitten kosin sinua?", Otso vastasi. Melody hymähti tyytyväisenä vastaukseksi. Unelmiaan kannattaa tosiaan tavoitella!
2031635.jpg

Yhdessä..

2031636.jpg

.. nyt ja aina.

Hauskoja ilmeitä:

2031717.jpg

2031722.jpg

Siinä ne nyt oli :D Ja nyt takaisin:

2031725.jpg

Kaksikko halusivat hemmotella jotakin, mutta lapsen saantiin meni aikaa, joten he päättivät adoptoida koiranpennun. Koiranpennun tuoja on muuten hyvin kaunis.. Ehkä siinä loppu sukupolvilla tuo voisi olla yksi ehdokas poikaperijälle.

2031727.jpg

Pian Melodyn kämmenillä oli erittäin söpö uroskoira Dan. "Ootsä kyl aika söpö.", Melody leperteli Danille. Tosin, Melody sai idean, että kaksikko.. Taino kolmikko..

2031851.jpg

.. adoptoivat neljännen perheen jäsenen! Tämän naaraksen nimeä tosin en muista :S

2031857.jpg

.. ellei tämä tarkoita, että tulee viisikko.. TAI KUUSIKKO!

Tähän päättyi tämä ykkös osa :) Valitan osan tökköisyydestä. Kommentit olisivat tooosi kivoja. Ps. Seuraavaan osaan menee pari viikkoa, taino riippuu, miten ehdin. Silloin tulee olemaan 100 kuvaa kakkososassa :) See ya!